SPILHAMMARS CAMPING
MARIANNELUND • Spilhammars camping in Zweden, Zuid Zweden om precies te zijn is een familievriendelijke camping gelegen op een open plek in een dennenbos. In de omgeving van Mariannelund en 20 km van Vimmerby.

De camping ligt in het bos aan twee kleine meertjes met een kindvriendelijk strand. Eén van de meertjes heeft een zwemvlot met een duikplank.

De camping ligt aan de rand van de Smålandse Hooglanden, net buiten het dorp Mariannelund. Je kunt in deze prachtige omgeving prima kanoën, zwemmen, wandelen, zwemmen, fietsen vissen, bergbeklimmen of een survival tocht doen.

Je kunt je eigenplek uitzoeken op de camping, we hebben geen genummerde plaatsen. Er is een restaurant in de buurt van de camping, waar u voor weinig geld kunt eten. Vanuit de camping hebt u een prima gelegenheid om een bezoek te brengen aan Nils Holgersson wereld of een bezoek te brengen aan het Astrid Lindgrens park, waar je kunt genieten van Pippi, Ronja, Emil van de Hazelhoeve (nu heet hij in Nederland Michiel van de Hazelhoeve).

Voor zowel een actieve of rustige vakantie bent u hier op de juiste plaats.
Spilhammarvägen 2
570 30 Mariannelund, Zweden
breng me hierheen